A szabályzat elkészítése - annak hosszától függően - akár néhány percig is eltarthat.

Ha számlarendet tölt le, akár 2-3 perc is lehet a várakozási idő!

Kérjük várjon amíg a szabályzat elkészül, majd pedig kattintson a "Bezár" gombra.

Előfizetés


Figyelem!

Az előfizetéshez be kell jelentkeznie!

Ha Ön már regisztrált felhasználónk, akkor lépjen be itt.
Ha még nem regisztrált, akkor regisztráljon itt.

Mennyibe kerül az előfizetés?

Az első évi előfizetési és rendszerbelépési díj 29 990 Ft + Áfa.
Ezt követően a frissítési és rendszerhasználati díj 9 990 Ft + Áfa évente.

Ha nincs minden szabályzatra szüksége, akkor keresse fel a www.shop.egzatik.hu weboldalt.

Mit tartalmaz az előfizetési díj?

Az előfizetési díj tartalmazza az összes szabályzatminta letölthetőségét és felhasználhatóságát, valamint a szabályzat adaptáló program használatát, amellyel tetszőleges számú cég kötelező számviteli szabályzatcsomagját tudja elkészíteni.

Hogyan tudok fizetni és mikor kapom meg a szabályzatokat?

Az előfizetési díjat bankkártyával tudja kifizetni.
Ezt követően azonnal tud szabályzatmintákat letölteni és cégre adaptált kötelező számviteli szabályzat-csomagot készíteni.

Miért csak bankkártyával lehet fizetni?

  1. Azért tudunk alacsony áron dolgozni, mert minden lehetséges folyamatot automatizálunk. Ezek közé tartozik a megrendelési és fizetési folyamat is.

  2. Sokkal egyszerűbb lebonyolítani egy bankkártyás fizetést, mint megcsinálni az átutalást. Ráadásul átutalásnál Önnek van bankköltsége, míg a bankkártyás fizetésnél Önnek nincsen, csak nekünk.

  3. Biztonságosan használható, hiszen az adatait senki sem fogja tudni megszerezni. A fizetés nem a mi oldalunkon történik, hanem az OTP Bank felületén. Ők bonyolítják le az online bankkártyás tranzakcióinkat. Így hozzánk semmilyen személyes adat nem jut el a bankkártyájával kapcsolatban.

  4. A saját fiókjában bármikor kikapcsolhatja az automatikus megújítást (bankkártya terhelést). Ekkor viszont Önnek kell a következő évben kezdeményezni a bankkártyás fizetést. Nem kényelmesebb az, hogy nem kell figyelnie az évenkénti előfizetésre?

  5. A fizetésre nemcsak céges, hanem magán kártyát is lehet használni. Ugyanúgy lehet kezelni, mint egy készpénzes fizetést, mint amikor a cégnek készpénzért vásárol valamit. A bizonylat alapján pedig a pénztárból kifizetik a magánszemélynek.

  6. Az a világ, amerre megyünk, az a jövőről szól. Gondolja csak végig, mit szeretne? Előre nézni, vagy hátra lépni mindig kettőt? Ha inkább előre, akkor a bankkártyás fizetés nem lehet akadály!

A számlát hogyan kapom meg?

Az előfizetési díjról szóló számlát e-mail-ben küldjük el Önnek, amit nyomtasson ki (távnyomtatásos számla).

Hogyan tudom felmondani az előfizetést?

Az ÁSZF-ben foglaltak szerint a szolgáltatásunk határozatlan idejű, amit a következő naptári évet megelőző 30 napig külön indoklás nélkül felmondhat. Erről a lehetőségről előzőleg minden évben tájékoztató emailt küldünk. Felmondás hiányában a következő évi előfizetési díj automatikusan beszedésre kerül.

Mit jelent az, hogy garanciát vállalnak a szabályzatok helyességéért?

Ha az általunk készített szabályzatmintákat, vagy az online szabályzatkészítőt használják, akkor úgynevezett „100%-os bírság-garanciát” vállalunk azért, hogy a szabályzatmintáink és az online alkalmazással készített szabályzatok minden törvényi előírásnak megfelelő tartalmúak és az adott időszakra vonatkoznak. Ha ilyen indokkal Önt megbírságolják, akkor a bírságot mi fizetjük Ön helyett.

Értelemszerűen a szabályzatban foglaltak be nem tartása miatti bírság nem tartozik ide, mint ahogy az sem, ha a mintáinkban találhatókkal ellentétes saját megoldásokat írnak le a szabályzatban, vagy fontos, kötelező előírásokat azokból elhagynak.

Mikor kell fizetni a következő évi előfizetési díjat?

Akik az élő előfizetésüket március 31-ig nem hosszabbítják meg, azoknak töröljük a felhasználói fiókját. Ezt követően mint új előfizetők tudják igénybe venni a szolgáltatásunkat, teljes áron.

Miért jó az nekem, ha folyamatosan előfizetek a szolgáltatásukra?

Egyrészt, mert a szabályzatok elkészítése és karbantartása folyamatos feladat. Önnek is jobb, ha tudja: minden ügyfele minden szabályzata rendben van, nem kell egy ellenőrzéskor vagy könyvvizsgálatkor kapkodva pótolni azokat. A kapott szolgáltatás hasznosságához, értékéhez képest az előfizetési díj szinte jelképes összegű.

Másrészt, ha nincs élő előfizetése, akkor nem tud hozzáférni a friss, de még a korábbi szabályzataihoz sem. Ugyanis ha a szabályzatfrissítési határidőig (március 31.) nem fizet elő a következő évre, akkor az előfizetői fiókját töröljük, mert a tárhelye fenntartásának költségét nem vállaljuk tovább.

Ha ezt követően mégis elő akar fizetni a szolgáltatásunkra, akkor a rendszerbelépési díjat újra meg kell fizetnie.

Ha nem fizetek elő a következő évre, akkor meddig tudom használni a rendszert, meddig tudom elkészíteni a szabályzatokat?

A következő év március 31-ig. Ugyanis akkor töröljük azokat a felhasználói fiókokat, amelyekre nem történt meg a tárgyévi előfizetési díj teljesítése. Utána már nem vállaljuk tovább a saját fiók (tárhely) költségeit. Tehát, ha az előfizetését nem kívánja fenntartani, akkor az elkészített szabályzatokat és szükséges szabályzatmintákat a fenti időpontig le kell töltenie a saját gépére.

Könyvelői Praktikum előfizetőként milyen kedvezményt kapok?