Vissza a kezdőlapra »

A szabályzat elkészítése - annak hosszától függően - akár néhány percig is eltarthat.

Ha számlarendet tölt le, akár 2-3 perc is lehet a várakozási idő!

Kérjük várjon amíg a szabályzat elkészül, majd pedig kattintson a "Bezár" gombra.

Szabályzatok adaptálása
Adaptált szabályzatok elkészítése:

Azonnal, (gyakorlattól függően kb. 15-30 perc alatt) elkészítheti az adaptált szabályzatait és azonnal le is töltheti őket. A cégadatok megadása után kitölt egy űrlapot, ahol választ a lehetőségek közül, egyedi adatokat, megoldásokat írhat be, majd egy gombnyomásra elkészül a saját szabályzata, illetve szabályzatcsomagja.

Az űrlapon első alkalommal a leggyakrabban választott megoldások vannak alapértelmezettként beállítva, természetesen bármelyiket megváltoztathatja. A következő évi szabályzat elkészítésekor az űrlap az előző évi beállításokkal és adatokkal van előtöltve. Ha az adatokban nincs változás, akkor egy gombnyomásra elkészül a következő évi adaptált szabályzat. Ha a jogszabályi változás miatt új adatokra, vagy választásra is szükség van, arra a program figyelmeztet és csak ezek pótlása után készül el a szabályzat.

Cégre adaptált szabályzatok

Ha olyan egyedi dolgokat is be akar építeni a szabályzatba, amire az űrlap kitöltésekor nem látott lehetőséget, akkor két lehetősége van:

  1. Az adatlap kitöltésekor lehetősége van minden egyes szabályzathoz egy külön pontban ezeket az egyedi dolgokat leírni, vagy
  2. Az elkészített szabályzatokat „PDF”-ben vagy „HTML”-ben nyithatja meg, töltheti le. Ha „HTML”-ben nyitja meg, akkor jelölje ki az egészet, illessze be egy szövegszerkesztőbe és azt szabadon szerkesztheti.

Azért készítjük el és tároljuk a cég saját fiókjában „PDF”-ben is, mert úgy egyszerűen tudja kezelni (tárolni, nyomtatni, küldeni).

Az elkészített szabályzatokat tároljuk Önnek, azokat az előfizetés időtartama alatt bármikor le tudja tölteni a „Kész szabályzatok kezelése” menüpontban. A szabályzatokat többször is, újra elkészítheti. Ilyenkor célszerű az előző „rossz” változatot a tárhelyről letörölni.